Ministrul Finanțelor Ioana Petrescu a declarat, miercuri, că s-a „șifonat” că a fost acuzată că vrea să mărească taxele.

„Am pus pe site proiectele de Cod fiscal și de procedură fiscală. Am vrut să le pun în dezbatere publică cu foarte mult timp înainte ca ele să treacă prin Parlament, să avem timp să dezbatem, să scoatem, să punem ceva în ele, dar am văzut că nici asta nu s-a înțeles – că atunci când le pui în dezbatere nu e o formă finală, mai poți să scoți, mai poți să pui. Nu m-a durut nimic din ce s-a spus zilele acestea pe televizor despre întâlnirea de la Cotroceni. Deloc. Mi s-a părut amuzant. M-a durut însă foarte mult când s-a spus că vreau să cresc taxele. Pentru că nu despre asta era vorba. Nu mă șifonez atât de ușor, dar m-am șifonat atunci când s-a spus că am vrut să ridic taxele”, a declarat Ioana Petrescu la Antena 3.

loading...

3 COMENTARII

  1. Cand ajungi sa te spovedesti la Latrena 3, nu mai potzi sa ai credibilitate fatza de romanii care mai au zece clase obligatorii. Ca diplome de Harzavat d-alea, noi nu prea avem… 😉

  2. Doamna Petrescu ,nu te sifona,besescu e un trglodit ,el stie ceva dar nu prea multe.Imi pare rau ca te-ai emotionat vazandu-l. Sau poate te-o fi ametzit damful de bautura venit din directzia presedintelui …. ha…ha…ha….

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.