Home Actualitate Ioan Rus o compară pe Kovesi cu Vlad Ţepeş. Bonus, ce legătură are corupția cu Adam și Eva

Ioan Rus o compară pe Kovesi cu Vlad Ţepeş. Bonus, ce legătură are corupția cu Adam și Eva

by I. B.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, o vede pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, precum Vlad Ţepeş, pentru că luptă împotriva corupţiei.

Ministrul  I s-a adresat procurorului general cu „Doamna Codruța”, după care I-a explicat și unde sunt rădăcinile corupției, nici mai mult nici mai puțin la Adam și Eva.

„Primul corupt şi obiectul actului de corupţie l-au făcut Adam şi Eva, de atunci unii tot interpretează cum s-a întâmplat acest lucru. Viaţa demonstrează că sunt politicieni, judecători, poliţişti corupţi. Nu sunt de acord că limitarea relaţiei dintre poliţişti şi politicieni este o vulnerabilitate la sistemul de luptă împotriva corupţiei, (…) în realitate, această luptă trebuie să o ducem toţi. Trebuie să înţelegem cu toţii că bătălia pentru corectitudine şi progres ne aparţine tuturor. Nu trebuie să arătăm cu degetul către doamna Codruţa sau să o urâm. Ea îşi face treaba. Trebuie să ne facem cu toţii treaba. A mai fost unul în istorie – Vlad Ţepeş. Boierii s-au mutat toţi la turci şi efectele s-au văzut”, a spus ministrul Ioan Rus.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.