Home Actualitate Incident la casa lui Klaus Iohannis din Sibiu

Incident la casa lui Klaus Iohannis din Sibiu

by George Avram

Un bărbat a aruncat, în noaptea de duminică, un pachet suspect peste gard în curtea casei președintelui Klaus Iohannis din  Sibiu.

 Bărbatul a aruncat peste gard o geantă voluminoasă pe care o avea supra lui, apoi a fugit. A fost prins de jandarmii care păzesc locuinţa şefului statului. În urma verificărilor, s-a constatat că geanta conţinea mai multe acte. Bărbatul voia să-i atragă atenţia şefului statului asupra unei probleme juridice pe care o are de multă vreme, informează RTV, potrivit dcnews.

Reşedinţa presedintelui Klaus Iohannis de la Sibiu este amplasată relativ aproape de centrul orasului. Avand o suprafata de 377 de metri patrati, locuinta cuprinde un corp principal, care are acoperisul renovat, dar si un panou solar si un cocos ornamental infipt in acoperis.

Nu este singurul incindent care îi pune în alertă pe cei de la SPP. Înainte ca preşedintele Klaus Iohannis să plece în vizită oficială în Polonia, soţia sa, rămasă singură la Sibiu, a fost speriată înainte de ora 5 dimineaţa, când cineva a sunat insistent la interfon.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.