Home Film "Inception" cu Leonardo DiCaprio, lider în box office-ul românesc

"Inception" cu Leonardo DiCaprio, lider în box office-ul românesc

by Ioana Popescu

Cel mai nou film al lui Christopher Nolan, "Începutul/ Inception", s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 657.337 de lei şi 34.469 de spectatori, informează Agenţia Champions.

Filmul "Începutul", cu Leonardo DiCaprio şi Marion Cotillard în rolurile principale, a avut premiera pe marile ecrane româneşti la sfârşitul săptămânii trecute.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoţ priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracţiei, adică a furtului de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă. Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în acelaşi timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el şi l-a transformat într-un fugar internaţional. Acum i se oferă o şansă să recapete tot ceea ce a pierdut. O ultimă misiune i-ar putea reda viaţa de dinainte dacă reuşeşte un lucru imposibil: opusul extracţiei de informaţii – implantarea lor în mintea cuiva.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc s-a clasat o altă premieră, "Ucenicul vrăjitor/ The Sorcerer´s Apprentice", cu Nicolas Cage şi Monica Bellucci în distribuţie.

Pe poziţia a treia s-a clasat "Shrek pentru totdeauna/ Shrek Forever After", cu încasări de 188.667 de lei şi 8.691 de spectatori. "Shrek pentru totdeauna", al patrulea film din seria "Shrek", îl prezintă pe căpcăunul cel verde într-o criză existenţială. Acum are o soţie şi copii obraznici, o reputaţie care îl face vedetă şi soarta sa pare a fi hotărâtă. Printre celebrităţile care dau voce personajelor din "Shrek pentru totdeauna" se numără Antonio Banderas şi Cameron Diaz.

În total, cinematografele româneşti au avut, în weekend, încasări de 1.314.634 de lei şi 69.639 de spectatori.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.