În momentul în care scriu aceste rânduri nu am decât informaţia neconfirmată (pe surse), cum că numitul Cseke Attila, aşa zisul ministrul al sănătăţii ar fi avut decenţa de aş da demisia timp în care numitul Emil Boc, un fel de prim ministru al României i -ar fi respins-o.

Domnilor, viaţa unor cetăţeni ai României, mai ales al unor nou născuţi, nu poate fi pretextul aberantelor jocuri politice la care vă pretaţi în fiecare zi. Oare cât va mai îndura poporul acesta? Cât de cinici şi inconştienţi puteţi fi pentru ca în momentul dovezii dezastrului în care pe toţi ne-aţi adus să nu fiţi în stare măcar să înţelegeţi, asemenea palestinianului, concetăţeanul nostru, Raed Arafat, că singurul lucru care contează cu adevărat este viaţa.

Acelaşi domn Boc declara ieri că nu este cazul instituirii unei zile de doliu naţional. Şi atunci când este cazul? Oare atunci când ei îşi vor pierde privilegiile?

O nouă performanţă a guvernului Boc. Din nou, România este la categoria dezastre pe primul loc al ştirilor în întreaga lume.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.