Hollywoodul se pregătește pentru un răspuns concertat la politicile președintelui american, Donald Trump. Vedete a căror popularitate o depășește pe cea a președintelui SUA, plănuiesc o manifestație de protest înainte de gala de decernare a premiilor Oscar, relatează Reuters, citată de Agerpres, potrivit B1.

Una dintre cele mai mari agenții de impresariat de la Hollywood, WME-IMG, care reprezintă actori, muzicieni, scriitori și sportivi, a anunțat că formează un comitet de acțiune politică (PAC).

Într-un memoriu adresat marți angajaților săi, WME-IMG anunță că intenționează să dezvolte „soluții practice de acțiune politică”, să facă legătura între clienții săi și politicieni din ambele partide și să susțină donații de bani și timp de lucru de către angajații săi.

În memoriu se mai menționează că „cel mai mare bun al acestei companii este diversitatea originilor și convingerilor noastre. Fiți convinși că vom face tot ce ne stă în putere pentru a sprijini și proteja această diversitate acum, în lunile și anii care urmează”, o aluzie directă la neacceptarea politicii cu privire la migrație a lui Donald Trump.

În plus, United Talent Agency (UTA) a anulat miercuri petrecerea sa anuală de dinaintea Oscarurilor și a precizat că în loc de aceasta va organiza o manifestație în Beverly Hills cu două zile înainte de ceremonia premiilor Academiei americane de la 26 februarie, pentru a protesta împotriva „sentimentului antiimigrație” din SUA.

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.