Simonei Halep îi este teamă să meargă la Jocurile Olimpice de la Rio ( 5-12 august) din cauza virusului Zika.

”Trebuie să caut informații despre acest virus”, a afirmat Halep, luni, după victoria din primul tur de la Wimbledon, informează Agerpres.

”Am întrebat mulți doctori (despre Zika) și voi vorbi cu medicii din nou după acest turneu”, a precizat finalista din 20145 de la Roland Garros.

”Am auzit că și dacă nu ești însărcinată în acel moment și iei virsul, când rămâi însărcinată virusul se activează. Sunt foarte îngrijorată”, a mai spus Halep.

”Intenționez să merg (la Rio), dar trebuie să fiu sigură că e sigur. Când joc tenis sănătatea mea este cel mai important lucru”, a mai spus numărul cinci mondial.

”E periculos pentru femei și mulți sportivi s-au retras de la Rio din același motiv. E o adevărată dilemă când e vorba de sănătatea ta, deci nu pot spune nimic sigur acum (dacă voi renunța sau nu”, a afirmat jucătoarea de 24 de ani.

”După acest turneu voi lua o decizie. Aș fi dezamăgită dacă ar trebui să mă retrag de la JO, deoarece îmi place mult ceremonia de deschidere și sentimentul că ești acolo alături de toți românii”, a mărturisit Halep.

”Olimpiada are o mare însemnătate pentru țara noastră, dar sănătatea mea este cel mai important lucru. Trebuie să am grijă de corpul meu”, a conchis Simona Halep, potrivit B1.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.