Guvernul a schimbat comunicatul privind actele adoptate în şedinţa de miercuri şi a refăcut forma avizului emis la proiectul care sancţionează dezvăluirea de informaţii nepublice din dosare penale aflate în cercetare, comunicând acum că avizul este nefavorabil, nu favorabil cum a transmis iniţial.

Rămâne însă întrebarea ce s-ar fi întâmplat dacă duminica viitoare n-ar fi alegeri prezidențiale, ar mai fi dat Ponta înapoi?

Astfel, după ce MEDIAFAX a anunţat decizia Guvernului, a fost transmis un nou comunicat, miercuri seara, în care este precizat că punctul de vedere al Guvernului referitor la proiectul de lege pentru modificarea Legii 286/2009 privind Codul Penal, provenit dintr-o propunere legislativă iniţiată de senatorul PSD Șerban Nicolae, este de a trimite un „aviz nefavorabil în forma prezentată”.

Iniţial, în comunicatul transmis miercuri după-amiaza, Guvernul anunţa că a transmis un aviz favorabil acestui proiect.

Iniţiativa senatorului PSD Şerban Nicolae de modificare a Codului Penal, prin care dezvăluirea de informaţii care potrivit legii nu au caracter public dintr-o cauză aflată în curs de cercetare se pedepseşte cu închisoarea, a trecut tacit de Senat la începutul lunii octombrie.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Retarzilor, asta a fost adoptarea initiala dar niste reardati ca voi, asa-zisi ziaristi, au interpretat-o cum au vrut ei. Se referea la dezvaluirea datelor NEPUBLICE din dosar. Dar „e grele” pentru unii

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.