Românii din diasporă care vor să voteze la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru justiție de duminică se organizează pe Facebook, potrivit g4media.ro. Grupul se numește „VOLUNTARI- ȘOFERI LA VOT IN EUROPA”, și este încă o inițiativă emoționantă a românilor din diasporă.

Pe rețelele de socializare, s-a format un grup de șoferi care pun gratuit la dispoziție locurile neocupate din mașinile lor pentru alegătorii care trebuie să călătorească zeci, poate sute de kilometri, până la o secție de votare, potrivit sursei citate.

Spania, Italia, Elveția, Germania sunt doar câteva din țările în care există asemenea voluntari care vor să-și ajute concetățenii să meargă duminică.

Grupul poate fi accesat aici – AICI 

Câteva exemple:

  • Buna , daca vrea cineva sa voteze la Lodi ( romanii din parcarea de pe A1 autogrill San Zenone ovest sau est sunt disponibil sa va duc sa votati )….sau zona Melegnano , va rog fara ……… !!!
  • Daca aveti nevoie de masina in Franta, departamentul 94 , Paris va putem ajuta
  • Oferta transporte gratis pt toti soferi ce vor sa mearga máine la vot in Murcia España, indiferent in ce loc se afla (parcarii,depozite de incarcare,Pol industriales etc)… Contactatima in privat.
  • Voluntar în Franța, zona Nevers ! Aș putea lua maxim 4 șoferi de pe A77 și A6 care vor să meargă la Paris
    Sursa – g4media.ro
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.