George Michael a murit! Cântăreţul avea doar 53 de ani. „S-a stins, liniştit, acasă, la Londra, în ziua de Crăciun”, a anunţat, fără a da detalii, managerul artistului. George Michael a devenit celebru în anii ’80, după ce a înfiinţat duo-ul pop „Wham!”, alături de colegul lui de şcoală, Andrew Ridgeley.

Cei doi au lansat melodii care au făcut istorie ca „Last Christmas” sau „Club Tropicana”. În cariera sa de peste patru decenii, George Michael a vândut peste 100 de milioane de albume şi a primit numeroase premii, inclusiv două Grammy şi trei Brit Awards.

Anul viitor, urma să lanseze un documentar despre viaţa sa.


Pentru celebrul cântăreţ, a fost chiar ultimul Crăciun! A murit înconjurat de cei dragi, iar familia lui George Michael a cerut să îi fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. „Nu vor mai fi făcute alte comentarii pe acest subiect”, a declarat, scurt, managerul starului.

Nu se ştie, cel puţin deocamdată, care este cauza morţii, însă surse apropiate prietenilor starului au declarat că acesta ar fi făcut infarct. „A murit în somn, fără să simtă durere”, scriu cei de la TMZ.com.

Sursa- B1

Foto: People

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.