Marius Constantin, ginerele interlopului Bercea Mondial, va fi eliberat din eliberat din arest, au decis magistrații de la Tribunalul Constanța. 

Marius Constantin, reținut pentru șantaj impotriva lui Mircea Băsescu, va fi eliberat in cursul de vineri. Judecatorii au decis inlocuirea masurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Decizia nu este definitivă, iar procurorii pot face recurs.

loading...

5 COMENTARII

  1. „…eliberat din eliberat din arest….”. Daca nici la un articol de marimea asta nu sunteti in stare sa dactilografiati corect, va puteti cauta de lucru, ca nu aveti nimic in comun cu ziaristica !

      • răspunzi ca unul vaccinat cu virusul băsisist, precum cei de la b1tvdecaca și nu vrei să gândești cu capul, ori pentru tine cred că ori cap ori fund este unul și același lucru. Cred că judecătorii dau o lecție procurorilor, care împreună cu clanul băsist au vrut să închidă gura țiganilor, pentru a nu se mai putea proba mita de 2 milioane Euro, din care o parte au ajuns la Băsescu-președinte și omeni din conducerea DNA sau ÎCCJ. Țiganii din clanul Bercea trebuie să stea la arest, dar pentru fapte penale de care sunt plini, nu pentru un artificial șantaj. Este un semn bun și o bilă albă pentru judecători. Vreu să văd dacă Codruța are curajul, să dispună perceheziții la locuințele fratelui președintelui și a lui Căpățână, precum și în alte locații, unde aceștia puteu ascunde sau deține probe materiale și informatice, din care sigur se pot descoperi fire care să ducă la Koveși, Lidia Stanciu și Băsescu-bișnițarul impostor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.