Home Actualitate Gelu Vișan: Valeriu Steriu, șeful UNPR, la SIE în locul lui MRU

Gelu Vișan: Valeriu Steriu, șeful UNPR, la SIE în locul lui MRU

by George Avram

Deputatul Gelu Vișan, unul dintre liderii PMP a declarat că „Schimbul pentru ca UNPR-ul să treacă prin fuziune în PNL este ca și Klaus Iohannis să îl numească pe Valeriu Steriu, director la SIE, în locul lui Mihai Răzvan Ungureanu.

Tot scandalul cu Mihai Răzvan Ungureanu, este, de fapt, un teatru pe care-l joacă Klaus Iohannis pentru a-l îndepărta de la conducerea SIE și a-l numi în locul său pe Valeriu Steriu. În urma acestui schimb, pe care Klaus Iohannis îl face în favoarea PNL și în defavoarea României, având în vedere că SIE este o instituție apolitică și extrem de importantă în securitatea României, punând un director negociat politic pentru un avantaj politic al unui partid, al PNL, dar și al UNPR, ne arată, în primul rând că dl Klaus Iohannis nu este deloc interesat de ceea ce înseamnă SIE și conducerea profesionistă sau apolitică a lui. Introducerea SIE, prin numirea unui director negociat politic, pentru a satisface un alt partid, arată că dl Klaus Iohannis face absolut orice, inclusiv calcă în picioare interesele României pentru a-și atinge scopul”, a spus Vișan, conform DCNews.ro.

Gelu Vișan a adăugat că „în urma acestei înțelegeri, UNPR va fuziona cu PNL crezând că va putea obține un rezultat bun la alegerile parlamentare. Tragedia este felul în care sunt tratate serviciile de informații de către președintele țării și implicarea lui într-un joc politic ordinar, murdar, de ultimă speță”.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.