Campania electorală pentru europarlamentare a PSD a debutat cu o gafă de proporţii pentru un partid mare. Sloganul „Mândri că suntem români!” al PSD este însoţit de o serie de fotografii care se regăsesc pe afişele electorale. Numai că în loc de imagini din România, pe afişele PSD se găsesc imagini din Belarus și Polonia.

Descoperirea a fost făcută de către internauții români, citați de blogul aurasmihai.ro. Pozele sunt cumpărate de pe site-ul shutterstock.com.

În replică, consilierul Dan Sultănescu a scris pe pagina sa de Facebook că este un atac inventat de un popor creativ. „De unde sunt fotografiile din campania PSD – Sfinxul din Belarus, Arcul de Triumf din Sofia, Voronetul din Letonia și Delta din Polonia. Pe bune, alte atacuri se mai pot inventa? Bănui că da, suntem un popor creativ”, a scris Dan Sultănescu.

O gafă asemănătoare a fost făcută și de Nicolas Sarkozy  în campania din 2012. Poza de pe afișul său de campanie, care îl prezenta, cu privirea senină, în fata unei mări calme, nu a fost făcută în Franța, ci în Grecia, scrie HotNews.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.