Gabriela Firea, candidatul PSD-UNPR la Primăria Capitalei, a votat la Liceul „Tudor Vianu” din București „cu speranța că bucureștenii și familiile lor vor avea o viață mai bună. Cu toții am sperat de fiecare dată că se vor întâmpla lucruri frumoase în Capitală și în România. Avem de această dată, poate, o șansă în plus, pentru că toți suntem mai maturi.

Am votat cu gândul la o Capitală cu școli și spitale moderne, cu problema traficului rezolvată într-un timp rezonabil, nu întro foarte lungă perioadă de timp, m-am gândit la copii, la locuri de joacă cu parcuri, la tineri, cu locuri de muncă, la investitorii care să vină în București și să fie tratați cu respect, atât investitorii români, cât și cei europeni, dar și cei americani, care să găsească un mediu concurențial adecvat. Am votat cu gândul la adulți, la persoanele care sunt în activitate și petrec foarte mult timp  în trafic spre serviciu, spre școlile copiilor. Am votat  cu gândul la seniorii noștri, bunicii noștri  care merită o viață mai bună.

Suntem la capătul unei perioade foarte agitate, o perioadă tulbure. Mă bucur că am constatat că decizia mea a fost una corectă, aceea de a-mi folosi întreaga energie și tot timpul pe care l-am avut la dispoziție pentru a prezenta tuturor bucureștenilor, și de asemenea românilor, care sunt intențiile și proiectele mele.

Întotdeauna am fost la vot și îndemn pe toată lumea să voteze, pe cine consideră ei de cuviință” a spus Gabriela Firea după ieșirea din cabina de vot, potrivit dcnews.

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.