Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a fost reţinută, marţi, de procurorii anticorupţie, într-un nou dosar, ea fiind acuzată că a luat mită pentru soluţionarea unui dosar al DIICOT în favoarea lui Horia Simu. Tot marţi, fostul şef al ANAF Şerban Pop a fost reţinut pentru complicitate la dare de mită, în acelaşi dosar. Pop a fost scos cu cătuşe la mâini din sediul DNA, unde a fost audiat aproximativ o jumătate de oră.

Alina Bica a ajuns marţi, în jurul orei 11.00, la sediul DNA, fiind citată ca suspectă într-un nou dosar. Potrivit unor surse judiciare, ar fi vorba de un dosar de luare de mită pentru favorizarea omului de afaceri Horia Simu, cercetat într-un dosar al DIICOT.

După aproximativ o oră, Bica a fost scoasă din sediul DNA cu cătuşe la mâini, fiind reţinută. Ea le-a spus jurnaliştilor că a cerut să fie scoasă prin faţa sediului DNA pentru că este „om de onoare”, scrie mediafax.

loading...

2 COMENTARII

  1. „Așa cum reiese din comunicatul DNA, fosta șefă a DIICOT a ieșit cam țepuită din afacere. Horia Simu i-a dat lui Șerba Pop suma de 230.000 de euro pentru a o mitui pe Bica. Iar ăla, ditamai șef al ANAF, de, a țepuit-o. Ia dat doar 17.500 de euro.”

    mare oameni! mari caractère!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.