Home Politica Fostul adjunct SRI Florian Coldea, la restaurant cu mai mulți politicieni/ Vasile Dâncu a refuzat să ofere detalii: ”Acesta este un subiect politic?”

Fostul adjunct SRI Florian Coldea, la restaurant cu mai mulți politicieni/ Vasile Dâncu a refuzat să ofere detalii: ”Acesta este un subiect politic?”

by George Avram

Politicieni și foști șefi ai SRI, influenți în continuare pe scena politicii românești în primul rând în virtutea informațiilor la care au avut acces au fost surprinși împreună, zilele trecute, la restaurant. Este vorba despre fostul adjunct SRI Florian Coldea, fostul ministru PSD al Apărării Vasile Dâncu și co-fondatorul AUR Claudiu Târziu, cfofografii publicate de Gândul.ro. Conform sursei citate, imaginile ar fi fost făcute sâmbătă, la prânz. În imagini apare și deputatul PSD de Dâmbovița, Radu Popa, și soția acestuia, dar și soția lui Florian Coldea.

Co-fondatorul AUR Claudiu Târziu a declarat pentru G4Media că a fost surprins întâmplător în imagini, la 50-60 de metri de local, în timp ce mergea spre restaurant să cumpere mâncare: ”Ei plecau de la restaurant”, a spus Claudiu Târziu. Radu Popa a declarat tot pentru G4Media că ”și lui i se pare surprinzător” că sâmbătă, la aceeași oră, într-un ”local de cartier” din București s-au întâlnit jurnaliști, politicieni de la PNL și PSD, foști șefi din SRI și unul dintre co-fondatorii AUR.

”Eu am făcut niște declarații publice și nu am niciun motiv să le schimb, pentru că ele exprimă fidel realitatea. Nu am întâlnit cu nimeni la niciun restaurant ieri și nu am luat prânzul cu senatorul Dîncu sau cu generalul Coldea. Nu știu cine s-a văzut cu cine. Singurul lucru pe care vi-l pot confirma este că, mergând la un restaurant cu specific libanez, m-am întâlnit, la vreo 50-60 metri de intrare în restaurant, cu domnul Vasile Dîncu, însoțit de domnul Radu Popa și de soția acestuia, care se îndreptau către mașinile lor personale. Eu tocmai parcasem și închideam mașina și mergeam spre restaurant să-mi iau ceva de mâncare. Când am ajuns în restaurant, nu mai era mai nimeni. Era o masă ocupată de doi oameni pe care nu i-am recunoscut, nefiind figuri publice, și am așteptat mâncarea la pachet pe terasă unde mai erau doi sau trei libanezi cred, oricum arabi”, a declarat Claudiu Târziu.

Vasile Dîncu a refuzat să ofere detalii despre subiect, întrebând dacă ”acesta este un subiect politic?”. Desigur, Vasile Dîncu a rămas, se pare, în paradigma relațiilor dintre politicieni și SRI din vremea în care Geroge Maior era șeful SRI, iar Coldea adjunctul lui.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.