Home Actualitate Fosta soție a lui Condrea, Laura Georgescu, DECLARAȚII HALUCINANTE

Fosta soție a lui Condrea, Laura Georgescu, DECLARAȚII HALUCINANTE

by S. Z.

Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a făcut  declarații explozive despre legăturile pe care fostul  soț le-ar fi avut cu serviciile secrete.

Aceasta susține că patronul Hexi Pharma era agent SIE.

„Dan Condrea a fost agent SIE. Ştiu pentru că l-am întrebat şi nu mi-a răspuns nimic, deşi el îmi răspundea mereu la întrebări. Dacă nu mi-a răspuns, înseamnă că era agent SIE”

„El a fost agent SIE şi de aceea era în permanenţă filat de agenţi SIE şi CIA. În anturajul nostru erau foarte mulţi angajaţi ai SIE şi SRI”, a spus Laura Georgescu la ieșirea de la Tribunalul București.

 Laura Georgescu a povestit și cum a ajuns în posesia datelor care arată sprijinul politic pentru Hexi Pharma.Ea  spune că Dan Condrea a dat, începând din 2008, bani la partidele politice, PNL și PSD.
Fosta soție a lui Condrea  a prezentat și cum actele constitutive ale Unilab, o altă firmă a lui Condrea, ar fi ajuns la SRI, prin intermediul mamei unei prietene, angajată a serviciului.  Georgescu s-ar fi dus la Biroul de relații publice al SRI ca să întrebe dacă soțul ei, cu care era în divorț, nu cumva lucrează ca agent acoperit.

„Eu consider că e agent SIE pentru că a simțit nevoia să se înarmeze, a obținut cu ușurință un permisul de port-armă. SIE angajează în sistemul bancar și în sistemul de stat, patroni. E o presupunere a mea.

”Prin 2007-2008 el (Condrea) mi-a dat o carte de vizită și acolo, la firma de intermediari, erau cetățeni ruși, maghiari, basarabeni. Atunci și-a schimbat comportamentul, a devenit mai violent, mult mai violent. Fusese până atunci violent, dar apoi a devenit și mai violent. Mă dădea cu capul de parchet și de beton.

Dacă până atunci mă obliga să mergem în vacanțe doar în România, după aceea mergea doar în străinătate singur, în Germania, Portugalia și își deschidea conturi offshore. A urmat o explozie în afaceri, cu cifre uriașe.

El dădea bani la toate partidele la PNL, la PSD, erau toate partidele în acele fișiere ascunse pe care eu le-am găsit la o percheziție a mea în 2008. Eu eram director general al Hexi Pharma. El ne punea viața în pericol cu acțiunile lui, mie și copilului. Erau și nume, și sume”, a spus Laura Georgescu. Nu le-am citit, pentru că erau în sistemul Linux, nu am decât Windows. Am făcut backup, la acele date, a adăugat ea.

Momentul în care a copiat datele este de filmele de acțiune.  A luat acetele Unilab, s-a dus la sediul SRI, din Piața Constituției, dar acolo era închis. Avea lacătul pe ușă, așa că a plecat la Irina Cristea Buleandra.

”Mama acesteia era la SRI, o știam, aveam încredere și am predat un laptop cu informații, în septembrie-octombrie 2008. Am predat și acte, o sacoșă, actele cobnstitutive ale UNILAB, despre tulpini înalt patogene primite din Germania. Am oprit activitatea pe UNILAB pentru că el nu a mai putut funcționa. Mă amenințat că mă împușcă”.

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.