Potrivit presei franceze, trei teroriști sunt morți. Printre ei se află o femeie care ar fi detonat o centură explozivă. Un altul ar fi fost împușcat de un lunetist.
Operațiunea de miercuri dimineață vizează unul dintre teroriștii care au lansat atacurile de vineri și creierul acestora, un belgian de origine maroncană.

UPDATE 08.27: Printre suspecți s-ar afla și un al nouălea terorist al atentatelor de vineri, iar atacul de vineri ar fi dus la moartea a două persoane, potrivit B1 TV.

Francezii sunt, din nou, în alertă. Mai multe focuri de armă au fost auzite în această dimineaţă, în Saint-Denis, o suburbie a Parisului. Schimbul de focuri a avut loc între poliţişti şi suspecţi de terorism şi ar fi durat 15 minute, potrivit LeParisien.fr.

Focurile de armă au fost auzite în centrul orașului, începând cu ora 4.30 (5.30 ora României). La ora 5.00 (6.00 ora României) încă se auzeau numeroase detonări, dar și sirenele de la mașinile echipajelor de intervenție.

Potrivit BFM TV, un ofițer de poliție a fost ucis, iar alţi 3 răniţi. Speriaţi, locuitorii din Saint-Denis au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a afla mai multe informații. Oamenii au fost sfătuiți să rămână în case.

La Saint-Denis, a avut loc primul atentat de vineri noaptea, când un kamikaze a detonat încărcătura explozivă pe care o avea asupra sa.

Sursa- B1

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.