PSD a ajuns la fundul sacului. Nu mai sunt bani. În loc să recunoscă și să se gânească la soluții, Dăncilă spune ce au spus și predecesorii ei – brașoave. cum vrea să-i păcălească pe primari până mai împrumută niște bani.

Cert este că banii din Programul Naţional de Dezvoltare Locală as-au epuizat, iar acum vrea să tranfere un miliard de lei din Fondul de Rezervă. Dezvăluirea o face senatorul liberal Florin Cîțu, care o anunță că nici banii ceștia nu există.

”Acești bani nu există, sunt bani fictivi. În buget, fondul de rezevrnă n-are decât 100 de milioane de lei, dar Dăncilă a scos 500 de milioane pentru PNDL și săptămâna trecută a mai scos 650 de milioane de lei pentru fondul de mediu.

Asta se poate face foarte simplu. Când vii cu Bugetul în Parlament și trebuie să semnezi pe propria răspundere că datele sunt reale, nu semnezi. Încalci legea, nu semmnezi și apoi faci ce vrei. Dacă nu vă asumați nimic, puteți să faceți ce vreți și puteți să inventați orice cifre. Lăsând gluma la o parte, nu există acești bani în buget și nu vor primi cei de la PNDL niciun leu și nici cei de la fondul de mediu”, a declarat Florin Cîțu, la emisiunea ”Bună, România!”, de la B1 TV.

Liberalul spune că nu va ține păcăleala pentru că la buget nu sunt bani.

”Le tot spune că le dă bani. Le explicăm primarilor și le explicăm și pensionarilor: în buget, așa cum a fost el aprobat, nu există bani pentru mărirea punctului de pensie – de fapt, nu există bani nici pentru pensiile actuale, ei se împrumută – și nici pentru a le da primarilor cele aproape două miliarde de lei. Nu sunt bani în buget! Că vin ei cu bani de acasă, că vin cu bani la rectificare, că ne mai taxează, că introduc impozitul progresiv, asta e altă discuție. Dar în acest moment, așa cum arată bugetul, nu există acești bani. Totul e doar o perdea de fum și minciună”, a mai spus Cîțu. 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.