Home Justitie Cum a fost eliberat fiul unui primar reţinut că ar fi violat o fată de 15 ani

Cum a fost eliberat fiul unui primar reţinut că ar fi violat o fată de 15 ani

by Ioana Popescu

Fiul primarului din comuna vasluiană Găgeşti, reţinut de poliţişti după ce ar fi violat o fată de 15 ani pe care ar fi legat-o de un copac, a fost eliberat de procurori pe motiv că victima şi-ar fi schimbat declaraţia iniţială, tânărul fiind cercetat şi într-un alt dosar penal pentru furt calificat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi au decis să-l elibereze pe fiul primarului comunei Găgeşti, Mihai Stupu, care fusese reţinut cu o zi înainte de către poliţiştii vasluieni, pe bază de ordonanţă, după ce a fost acuzat că ar fi violat o fată de 15 ani, pe care ar fi legat-o de un copac, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Măsura punerii în libertate a tânărului de 21 de ani s-a făcut după ce victima şi-ar fi schimbat declaraţia iniţială, în care reclama că a fost abuzată sexual de către fiul edilului din Găgeşti.

„În timpul audierilor la Parchet, minora şi-a schimbat declaraţia, însă, având în vedere modalitatea de săvârşire a faptei reclamate, nu duce la înlăturarea răspunderii penale în totalitate. În consecinţă, cercetările sunt continuate în vederea clarificării tuturor aspectelor în acest caz”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Huşi, Antonela Pălie.

 Fiul primarului din Găgeşti nu se află la prima încălcare a legii. În august 2013, poliţiştii au întocmit pe numele său şi a altor patru tineri dosar penal pentru furt calificat. Cei cinci tineri sunt acuzaţi că au intrat prin efracţie în magazia unei societăţi comerciale din localitatea Peicani, comuna Găgeşti, de unde ar fi furat 1.200 kilograme de îngrăşământ solid, în valoare de 3.300 de lei. Cercetările în acest caz nu au fost finalizate încă de poliţiştii vasluieni.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.