PSD anunţă, într-un comunicat, că singura propunere serioasă privind organizarea de dezbateri electorale este cea lansată de Victor Ponta. “Este regretabil ca acesta este modul in care echipa Basescu-Iohannis incearca sa duca lupta electorala”, precizează un comunicat al PSD, după propunerea lui Traian Băsescu privind organizarea unei dezbateri la Cotroceni, scrie realitatea.net.

“Asa cum ne-a obisnuit in ultimii 10 ani, Basescu demonstreaza din nou ca prima lui grija este intotdeauna aceea de a genera spectacole sterile! El nu isi doreste o dezbatere prezidentiala reala, ci un circ ieftin care sa duca in derizoriu orice discutie serioasa despre viitorul Romaniei si care sa-l ajute pe Iohannis sa scape de o confruntare directa cu Victor Ponta. Este regretabil ca acesta este modul in care echipa Basescu-Iohannis incearca sa duca lupta electorala.
Singura propunere serioasa de pana acum este cea facuta de Victor Ponta, care i-a propus domnului Iohannis 4 dezbateri la 4 televiziuni de stiri, pe teme vizand atributiile si zona de interes a presedintelui: politica externa, securitate nationala, sistem constitutional si economie. Doar asa este asigurata informarea corecta si obiectiva a opiniei publice. Victor Ponta va merge la cele 4 televiziuni pentru a-si prezenta programul si viziunea chiar daca domnul Iohannis nu doreste sa vina.
Romanii s-au saturat de scandalul promovat de tandemul Basescu-Iohannis! Din fericire, dupa alegerile din 16 noiembrie, vom avea un nou presedinte, in persoana lui Victor Ponta, care va pune capat acestui spectacol care face doar rau Romaniei”, anunţă un comunicat al purtătorului de cuvânt al PSD, Gabriela Firea.

Traian Băsescu a propus celor doi candidaţi la preşedinţie, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, o dezbatere electorală organizată la Cotroceni, fiind accesibilă tuturor televiziunilor.

loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.