Home Actualitate Firea lovește și după ce a plecat de la primărie. Spitalele Balș și Colentina, în frig deoarece în vara nu s-a intervenit

Firea lovește și după ce a plecat de la primărie. Spitalele Balș și Colentina, în frig deoarece în vara nu s-a intervenit

by George Avram
Gabriela Firea lovește și după ce a plecat de la primărie. Primarul Nicușor Dan spune că spitalele „Matei Balș” și Colentina au rămas fără căldură vineri seara doarece Gabriela Firea nu a intervenit pentru reparații la conducte ca să nu-i afecteze campania electorală.
„Punctual, ziua de ieri. Spitalul Colentina nu a avut o problemă majoră, pentru că directorul medical, prevenit de anunț, a utilizat aerul condiționat și caloriferele electrice. În schimb, managerul Spitalului Matei Balș, Adrian Streinu Cercel, deși prevenit cu o zi înainte, nu a făcut nimic și a constatat seara că este frig. Problema generală. În această iarnă, rețeaua de conducte pleacă cu așa de multe găuri, că intervențiile sunt inevitabile. Dacă nu sunt făcute, se atinge limita maximă de apă de adaos, presiunea scade și centralele se opresc automat. Vina uriașă aparține administrației PSD Firea care toata vara, nealocând bani și fiindu-i frică să facă intervenții în campania electorală, a lăsat rețeaua să se deterioreze. Au fost zeci de apeluri din partea Elcen, că necesarul de apă de adaos este aproape de limita maximă, de 3 ori mai mare decât în 2016, fără vreun răspuns din partea administrației PSD Firea. Dar despre această problemă voi vorbi curând și cu grupurile consilierilor generali , pentru că vreau să discutăm numirea noului Consiliu de Administrație al Termoenergetica”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.
Două spitale COVID-19 din București – Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș și Spitalul Colentina – au rămas fără căldură și apă caldă vineri, după ce alimentarea cu agent termic a fost întreruptă de Termoenergetica.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.