Home Actualitate Kovesi, LĂUDATĂ de presa INTERNAȚIONALĂ. FT: Mandatul lui Kovesi, foarte bine apreciat în Europa, deși Dragnea a forțat demiterea

Kovesi, LĂUDATĂ de presa INTERNAȚIONALĂ. FT: Mandatul lui Kovesi, foarte bine apreciat în Europa, deși Dragnea a forțat demiterea

by I. B.

Financial Times scrie în termeni laudtivi despre votul primit de Lura Codruța Kovesi în fruntea Parchetului European. Mandatului lui Kovesi în fruntea DNA este unul foarte bine apreciat în Europa, deși Dragnea a forțat demiterea, scri juranliștii.

Publicația Financial Times notează faptul că ambasadorii UE au votat candidatura Laurei Kovesi la şefia noului parchet european, ceea ce este considerat un mare pas în lupta contra infiltrării autoritare înregistrate în mai multe state ale Europei Centrale şi de Est.

Publicația amintește că mandatului lui Kovesi în fruntea DNA a fost unul foarte bine apreciat în Europa. Numeroși miniștri, parlamentari sau primari au fost condamnați, în timpul mandatului ei. De asemenea, Financial Times arată că deși Dragnea a forțat demiterea acestuia, în cele din urmă în mai a fost condamnat definitiv la 3 ani și jumătate de închisoare.

Publicația mai scrie că acum Kovesi va fi unul dintre cei mai înalți oficiali din actuala Comisie Europeană, potrivit B1 TV.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.