Home Actualitate Fiica de 13 ani a antrenorului SCM Zalău, ucisă în masacrul de la școala din Belgrad/ Director sportiv: Ne vom duce la înmormântare, el era distrus

Fiica de 13 ani a antrenorului SCM Zalău, ucisă în masacrul de la școala din Belgrad/ Director sportiv: Ne vom duce la înmormântare, el era distrus

by Ioana Popescu

Fiica de 13 ani a antrenorului sârb Dragan Kobiljiski de la SCM Zalău se află printre cei opt copii uciși miercuri dimineața la școala din Belgrad de un elev de nici 14 ani, din clasa a VII-a.

Informația a fost confirmată atât de  presa sârbă, cât și de clubul românesc de volei.

Suntem alături de antrenorul formației noastre de volei, Dragan Kobiljiski, în aceste clipe grele pricinuite de trecerea în neființă a scumpei sale fetițe de doar 13 ani, în urma atentatului produs în dimineața zilei de miercuri la o școală privată din Belgrad.Conducerea SCM Zalău, împreună cu toți sportivii clubulului nostru, suntem alături de Dragan și ne rugăm pentru odihna sufletului copilei sale. 

Sincere condoleanțe!”, a transmis miercuri seara SCM Zalău pe pagina sa Facebook.

De altfel, directorul sportiv  și managerul clubului a susținut declarații de presă în această dimineață. El a spus că vor ăarticipa la înmormântarea fetiței colegului lor, care este devastat și doar Dumnezeu îi mai poate alina durerea. Acesta a mai declarat că un sportiv sârb a plecat cu antrenorul spre Belgrad, acesta nefiind în stare să conducă. Nici măcar nu poate vorbi, a spus managerul clubului despre durerea infinită a antrenorului sârb.

Kobiljiski este antrenorul SCM Zalău din septembrie 2022

Dragan Kobiljski (52 de ani) este antrenorul echipei din Zalău din septembrie 2022, când s-a prezentat la lot după ce a participat, ca secund, cu naţionala Serbiei, la Campionatul Mondial. El a pregătit anterior Radnicki Kragujevac în ţara natală, iar alte cluburi la care a activat sunt Steaua Roşie Belgrad şi Partizan Belgrad.

În cariera sa de jucător de volei, Dragan Kobiljski a activat pentru Partizan Belgrad, Budućnost Podgorica și la mai multe cluburi din Franța.

Foto- Protv

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.