În orașele germane Koln și Hamburg, mai multe tinere au fost victime ale agresiunilor sexuale comise în noaptea dintre ani de bărbați de origine arabă sau nord-africană.  Fetele au acceptat să vorbeasca despre clipele îngrozitoare pe care le-au trăit.

În apropierea gării centrale din Koln, circa 100 de bărbați au atacat persoanele care au ieșit în stradă să sărbătorească intrarea în 2016 sau care aveau drum prin zonă. Astfel, zeci de femei au fost agresate sexual și jefuite, potrivit express.de.

În același timp, la Hamburg, mai multe femei au fost atacate în zona Reeperbahn, care este cunoscută pentru faptul că prinde viață noaptea. Și la Stuttgard au avut loc incidente asemănătoare, dar care nu au avut dimensiunea celor petrecute în Koln.

O tânără în vârstă de 28 de ani, care era însotiță de două prietene și de un bărbat, a spus ce a pățit în noaptea Anului Nou, imediat după ce ceasul a bătut ora 00:00.
O fată în vârstă de 17 ani afirmă că unele fete au fost fugărite ca ”niște vite”. ” Faptul că aşa ceva este posibil la Hamburg mă lasă fără cuvinte”, mai precizează tânăra.

Poliția din Koln a înregistrat, până în prezent, aproimativ 80 de plângeri. La Hamburg, doar 6. Totuși, autoritățile sunt de părere că tinerele nu depun plângere deoarece le este rușine.

O angajată a unui centru din orașul Koln, care se ocupă de femeile care au fost victimele abuzului sexual, a subliniat într-un interviu că a fost șocată de ceea ce s-a întâmplat în primele momente din noul an.

Lucrez de peste 20 de ani în acest domeniu, dar aşa ceva nu am trăit niciodată”, arată femeia.
Polițiștii au avut reacții asemănătoare. Ei au spus că sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat la Koln.

sursa- B1

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.