Duminică 23 noiembrie 2014, de la ora 11.00, copiii sunt aşteptaţi de Magicianul Poveştilor în Sala Media la o nouă premieră, pe care o vor construi împreună, sub privirile părinţilor şi ale bunicilor.

Povestea lui I.L. Caragiale – Făt Frumos cu moț în frunte le va da posibilitatea micuţilor să afle ce s-a întâmplat cândva, demult, în două împărăţii învecinate, în care odraslele regale erau născute parcă anume pentru a se completa. Făt Frumos cu Moţ în Frunte, slut şi caraghios la înfăţişare, dar deştept, îndrăzneţ şi înţelept o va alege pe prea-frumoasa prinţesă – neroadă, obraznică şi refractară la deprinderea bunelor maniere. Întâlnirea ei cu Făt Frumos cu moț în frunte va provoca o adevărată minune! Vă invităm s-o aflaţi.
Copiii care nu vor intra într-unul din aceste roluri principale din povestea marelui scriitor, plină de haz şi de învăţăminte, se vor întrece pentru Regele şi Regina poveştilor de toamnă, care se încheie cu acest spectacol.
În continuare, copiii se vor întâlni cu poveştile de toamnă, unele din cele mai apreciate subiecte din stagiunea Teatrului Naţional pentru Copii, anunţând Sfânta Sărbătoare a Crăciunului.
Următorul spectacol va avea loc, în mod excepţional, într-o zi de sâmbătă – 29 noiembrie, tot de la ora 11.00, şi tot la Sala Media.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.