Home Actualitate ”FANTOMA în alb” din 10 august, pensionar special la 51 de ani, EXCLUS din dosarul trimis în INSTANȚĂ/ De ce scapă de judecată DIRIJORUL?

”FANTOMA în alb” din 10 august, pensionar special la 51 de ani, EXCLUS din dosarul trimis în INSTANȚĂ/ De ce scapă de judecată DIRIJORUL?

by George Avram

Cătălin Paraschiv a fost șeful Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş a Jandarmeriei însă a devenit celebru abia în 10 august 2018 când, îmbrăcat cu haine de culoare deschisă și purtând o eșarfă la gât, coordona represiunile din Piața Victoriei. După 10 august a fost numit Fantoma în alb sau Dirijorul în alb.

Fostul șef al BSIJ Vlad Țepeș s-a pensionat pe 15 februarie 2022, la 51 de ani, și își mănâncă liniștit pensia specială scrie Newsweek.

Pentru violenţele din 10 august a fost audiat de mai multe ori de procurorii militari, dar surprinzător el nu se află printe cei 16 ofițeri ai Jandarmeriei trimiți pe 8 august în judecată. Motivul pentru care lipsește este necunoscut.

Presa a speculat  faptul că „Dirijorul” este prieten cu soţul Giorgianei Hosu, cea care a fost procuror în acest caz şi care a semnat clasarea, în primă instanţă, a acestui dosar.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.