Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a precizat, marti seara, ca inca nu a terminat de analizat modul de calcul pentru acciza ce va fi aplicata anul viitor, adaugand ca „va fi gata la timp” pentru ca statul si companiile sa isi pregateasca bugetul pe 2015.

„In momentul de fata, avem un grup de lucru care lucreaza la aceasta modalitate de calcul. Luam in considerare mai multe scenarii – si ca aceasta acciza sa fie in euro, si ca aceasta acciza sa fie in lei. Practic, vrem pe de o parte sa fie echitabil pentru cei care platesc, dar ne uitam si la incasarile de la buget. In momentul in care grupul de lucru termina studiul si ce are de facut, vom face publica aceasta modalitate de calcul si care va fi valoarea accizei”, a spus Ioana Petrescu, potrivit Ziare.com.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Mai ametitilor , in titlu scrieti una si in textul articolului alta . De unde ati scos-o cu ” Acciza va fi ori aceeasi , ori schimbata ” cand femeia nu a spus asta ? Spuneti voi unde va incadrati : la prosti sau lichele ? Cine este lasul care nu semneaza articolul ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.