Home Actualitate EXCLUDERI pe bandă rulantă în PSD: GEOANĂ, VANGHELIE ȘI ȘOVA

EXCLUDERI pe bandă rulantă în PSD: GEOANĂ, VANGHELIE ȘI ȘOVA

by Ioana Popescu

Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi din PSD, conform primelor informaţii date pe surse din şedinţa PSD. Cu toate acestea, declaraţiile lui Mircea Geoană au fost în contradictoriu. Fostul preşedinte al PSD a explicat, la ieşirea de la şedinţă, că nu a fost exclus din partid, ci că a fost suspendat până la Congres.

Vanghelie: La baietii astia le-a fost frica de Congres / Dan Sova isi toarna cenusa in cap: Am fost exclus, accept sanctiunea, e justificata.

Ora 18:10 Dan Sova isi toarna cenusa in cap: Am fost exclus, accept sanctiunea, e justificata

Dan Sova a declarat, spre deosebire de Mircea Geoana, ca este vorba de o excludere din partid, dar el accepta decizia, care este justificata.

Acesta a precizat ca ramane social-democrat dar isi va lua un „timp de reflectie”, pentru a-si da seama de ce s-a luata aceasta decizie.

„Imi iau un timp de reflexie pentru mine insumi. Daca ma alatur unui partid am sa ma alaturi tot PSD, intotdeauna”, a spus acesta, intrebat daca se va inscrie intr-o alta formatiune politica.

Sova a precizat ca accepta sanctiunea partidului, care este „justificata, de altfel”, deoarece a incalcat un principiu de baza, afectand unitatea PSD.

„Cred ca e o decizie corecta a partidului. Nu ma alatur altui partid. Ce am spus atunci, am gresit, imi pare rau”, a mai spus acesta.

Ora 17:56 Marian Vanghelie:
La baietii astia le e frica de un congres adevarat si au vrut sa ne dea afara din partid

Marian Vanghelie a fost urmatorul care a dat declaratii dupa Mircea Geoana, afirmand ca „la baietii astia le e frica de un congres adevarat si au vrut sa ne dea afara din partid”.

Acesta a vorbit despre o „chestie foarte amesteca si foarte penibila”.

„A fost o executie, motivatia ca am dat declaratie, ca sunt langa Mircea Geoana, ca Sova e in greturi cu dl Dragnea, niste prostii”, a continuat Vanghelie.

Acesta a precizat ca aceste lucruri au venit din partea „celor doi care au pierrdut alegerile, Ponta si Dragnea” si ca el, din acest moment, nu mai are niciun plan alaturi de PSD.

„Ponta a plecat in Dubai l-a lasat pe Dragnea sa se ocupe de partid. Acum Ponta spune ca nu poate conduce partidul daca noi suntem aici (…) Nu-i npartidul mutilor, suntem nebuni?”, a continuat acesta, inainte de a adauga:

„Am pierdut alegerile si nu ne dam seama ca nu mai putem sa ne prezentam cu acelasi candidat peste cinci ani si cu Liviu Dragnea sef de campanie”.

Intrebat daca isi va facete un partid, Marian Vanghelie a raspuns tot cu o intrebare: „Voi ce credeti?”.

sursa- hotnews

You may also like

2 comments

CAlin 27 noiembrie 2014 - 22:59

Exclus din PSD, Marian Vanghelie începe să dea din casă. El susține că Victor Ponta ”minte cum respiră” și la fel a fost în relația cu Crin Antonescu, pe care l-ar fi mințit în nenumărate rânduri.

”Îmi pare rău că am asistat la așa ceva. Îl vedeam cum s-a războit degeaba și cu Crin. Cum îl mințea în față pe Crin Antonescu. Acest om minte cum respiră.

Victor Ponta una spune dimineața, alta spune seara. Așa a fost și cu Crin Antonescu. Una la partid, alta în discuțiile lor.

Eu m-am bătut pentru el, de fapt m-am bătut pentru partid, că iubesc partidul, nu pe Victor Ponta, dar cred că Dumnezeu așa a vrut. Dumnezeu și-a dat seama cu cine are de a face”, a declarat Marian Vanghelie, la Realitatea TV.

El susține că Victor Ponta face toate jocurile împreună cu Gabriel Oprea ”că doar sunt finul și nașul”.

Să ai probleme cu primarii, la grupurile parlamentare, să ai problema pur și simplu că ai pierdut și tu să pleci în Dubai? Doamne ferește așa ceva! Eu vă spun că dacă Victor Ponta nu era prim-ministru și nu avea toate armele în mână, îl bătea Dan Diaconescu de nu știa de el. Ăsta fuge de oameni, e artificial. Eu vă spun, un lider politic adevărat nu are mai mare plăcere decât să stea între oameni.

Reply
Calin 28 noiembrie 2014 - 00:00

pentru detractorii lui Crin Antonescu: ciocul mic !!!

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.