Home Politica Eurodeputatul Mihai Tudose, acuzat că ar fi hărțuit sexual o fostă asistentă/ El spune că a concediat-o deoarece și-a pierdut încrederea în ea

Eurodeputatul Mihai Tudose, acuzat că ar fi hărțuit sexual o fostă asistentă/ El spune că a concediat-o deoarece și-a pierdut încrederea în ea

by George Avram

Europa Liberă a dezvăluit recent că un europarlamentar  și-ar fi hărțuit sexual o asistentă din biroul de la Bruxelles.  Acesta ar fi Mihai Tudose, după cum au declarat mai multe surse politice pentru G4Media.ro. „Nu pot să confirm nimic”, a afirmat femeia respectivă în privința identității persoanei în cauză, într-o discuție cu reporterul G4Media. Fostul premier susține că el este cel care a concendiat-o pe angajată deoarece și-a pierdut încrederea în ea.

Eurodeputat acuzat că și-ar fi hărțuit sexual o fostă asistentă

Jurnaliștii de la Europa Liberă scriu că o asistentă de la Bruxelles, numită Florina, a fost hărțuită de un europarlamentar, care  „a încercat s-o acapareze, la început”, și „i-a oferit o carieră unde vrea ea, lucru pe care Florina l-a refuzat insistent”. Mai mult, oficialul i-ar fi spus că „vrea să-i cumpere o mașină de lux, pe care ea a refuzat-o”, și „i-a dat un telefon sigilat, insistând să vorbească doar de pe el”, ba chiar ar fi „încercat s-o convingă să se mute în același bloc cu el”.

„Am insistat că viața mea personală e viața mea personală. Că, ‘hai să mâncăm la prânz, seara împreună, să vizităm nu știu ce orașe, să jucăm șah seara’. Nu, nu vreau, pe mine m-ai angajat să-ți fac discursuri, muncă legislativă, nu sunt damă de companie”, susține Florina.

„Îmi spunea să merg în fața lui și a recunoscut la un moment dat că vrea să se uite la fundul meu. I-am spus că este inacceptabil. Multe remarci fizice, «ar trebui să te îmbraci mai mult în fustă, știi că ai craci frumoși, ce mironosiță ești». Vorbea cu organele masculine tot timpul, îl rugam, «când mergi cu mine pe coridor nu-ți bagi alea în toate cele». I-am zis că aici oamenii nu se comportă așa”, a mai declarat Florina.

Reacția lui Mihai Tudose

Fostul premier a fost contactat de G4Media și a spus că a dat-o afară pe asistentă, în condițiile în care și-ar fi pierdut încrederea în ea.

„Nu comentez. Nu m-a chemat nimeni, la nici o anchetă, nu a fost nici o acuzație oficială. Se trezește cineva să vorbească, nu intru în polemică. Am dat-o afară, a invocat că are burnout, nu intru în detalii”, a declarat Mihai Tudose.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.