Home Actualitate Elena Udrea va merge în arestul central să o viziteze pe Olguţa Vasilescu

Elena Udrea va merge în arestul central să o viziteze pe Olguţa Vasilescu

by I. B.

Elena Udrea scrie pe facebook că va merge în Arestul Central să o viziteze pe Olguța Vasilescu. Udrea spune că este indignată de felul în care primarul Craiovei a fost scoasă în cătuşe din sediul DNA.

„Sunt indignata de felul in care Lia Olguta Vasilescu a fost scoasa in catuse din sediul DNA. Da’ ce se putea intampla? Sa o ia femeia la fuga, sa bata politistii?

Inca o data se dovedeste ca prezumtia de nevinovatie si considerarea demnitatii umane, pe care Europa striga catre noi sa le respectam, se aplica doar puternicilor zilei, care obtin despagubiri uriase de la televiziunivi sau rejudecarea unor procese, atunci cand pretind/considera ca li s-a afectat imaginea.

Doi. Avem din nou un caz de finantare de campanie electorala, adica exact ceea ce se poate reprosa oricarui om politic care a candidat vreodata, ori a participat la alegeri.

Ma voi duce la Arestul Central, acolo de unde ma scoteau incatusata acum un an, pentru a dovedi ca exista curaj si solidaritate in societate. Nu conteaza culoarea politica, ci nevoia unei societati normale, fara de care Romania nu poate avea viitor.

Nu doar turnatorii pot decide soarta unui om!

Este in puterea fiecaruia sa se opuna masinariei fricii.

P.S. Am cerut avocatului sa depuna cerere, in calitatea mea de parlamentar, membru in Comisia de Drepturile Omului. Imediat ce mi se ca aproba cerearea voi fi acolo”, scrie Elena Udrea pe Facebook.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.