Home Actualitate Elena Udrea cere ca toate persoanele care au luat credite in valuta sa le poata converti in lei la rata de schimb din momentul creditarii plus 20%

Elena Udrea cere ca toate persoanele care au luat credite in valuta sa le poata converti in lei la rata de schimb din momentul creditarii plus 20%

by Ioana Popescu

Liderul PMP, Elena Udrea, a cerut Executivului sa aprobe o ordonanta de urgenta prin care toate persoanele care au luat credite in valuta sa le poata converti in lei, la rata de schimb din momentul creditarii majorata cu 20%.

Udrea a precizat ca daca Guvernul va refuza sa aprobe o astfel de ordonanta, parlamentarii PMP vor depune amendamente in parlament in acest sens.

In plus, fostul ministru a adaugat ca reconvertirea creditului ar trebui sa poata fi solicitata atat de banca cat si de clienti. In acest fel, „cei imprumutati isi vor putea plati imprumuturile la o rata acceptabila” iar „bancile vor face in continuare profit din dobanzi si comisioane”, in conditiile in care nu este „normal ca o banca sa faca profit din fluctuatiile de curs valutar”, a spus Udrea.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.