Home Actualitate Elena Udrea, amenințată cu moartea. Sile Cămătaru neagă că ar fi cerut infectarea cu HIV a Elenei Udrea

Elena Udrea, amenințată cu moartea. Sile Cămătaru neagă că ar fi cerut infectarea cu HIV a Elenei Udrea

by George Avram

Sile Cămătaru, care se află în pușcărie, a fost acuzat de un deținut că ar dori infectarea Elenei Udrea cu HIV.

Interlopul susţine că deţinutul care i-a scris aceste lucruri Elenei Udrea a inventat întreaga poveste, potrivit realitatea.net.

Sile Cămătaru spune în apărarea sa: ”Apariţia numelui meu în acest scandal nu este decât o răzbunare! Nu aş putea să fac niciodată asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocoş. Am stat cu el patru luni în cameră, la arestul central. Deci totul este doar o minciună! Nu înţeleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc în această poveste sinistră! Tot ce a apărut este o invenţie. Nici nu se pune problema de aşa ceva! Apariţia numelui meu în acest scandal nu este decât o răzbunare! Nu aş putea să fac niciodată asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocoş. Am stat cu el patru luni în cameră, la arestul central. Deci totul este doar o minciună! Nu înţeleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc în această poveste sinistră!”, a mai declarat acesta.

Pe numele său adevărat Vasile Balint, Sile Cămătaru se află în arest, după ce a fost trimis în judeată într-un dosar de proxenetism.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.