Şeful SRI a fost chemat în Parlament, unde este  chestionat şi  acum după șapte ore de audieri. Printre altele se va discuta şi despre implicarea serviciilor în protestele de duminică.

La sosirea la Parlament, Eduard Hellvig a declarat că nu are emoții și că este pregătit să răspundă la toate întrebările reprezentanților comisiei.

”Nu am nicio emoție. Am venit la Parlament cu toată deschiderea să răspund la toate întrebările comisiei”, a declarat Șeful SRI.

”Nu am nicio emoție. Am venit la Parlament cu toată deschiderea să răspund la toate întrebările comisiei. Pentru mine e o oportunitate. Am speranța unui nou început în relația între Parlament și Serviciul Român de Informații și sunt convins că după această audiere vom avea răspuns la foarte multe dintre întrebările care au existat în spațiul public”, a declarat Șeful SRI.

Helving s-a prezentat la audiere cu patru valize de documente clasificate.

”Sunt documente clasificate care (…) vor lămuri aspectele care au fost puse în dezbaterea publică. (…) Toate documentele care vor fi prezentate în comisie, vor fi enunțate public și de președintele comisiei de control, domnul deputat Țuțuianu. ”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.