Home Actualitate După ce a ignorat Ambasada SUA în cazul ordonanței traseiștilor, Ponta vrea să le dea o satisfacție măruntă sacrificându-l pe Palada

După ce a ignorat Ambasada SUA în cazul ordonanței traseiștilor, Ponta vrea să le dea o satisfacție măruntă sacrificându-l pe Palada

by Ioana Popescu

Mirel Palada va fi schimbat de premierul Ponta din funcţia de purtător de cuvânt cu Corneliu Calotă, informează Mediafax, citând surse oficiale. Marţi, într-un interviu acordat în exclusivitate ziarului Gândul, Dean Thompson, Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA în România, descria destăinuirea de pe Facebook a lui Mirel Palada privind „plăcerea” sa de a „executa electric” jurnalişti drept „comentarii urâte”. Thompson a lansat un apel la respectarea presei şi la importanţa independenţei acesteia într-o societare democratică.

În acest fel , Ponta crede că  va da satisfacție Ambasadei SUA, spun surse guvernamentale, mai ales că zilele trecute aceeași Ambasadă a avut critici aspre la adresa ordonanței de urgență care permite traseismul aleșilor locali preț de 45 de zile.

Cu toate acestea, premierul Ponta nu a ținut cont de poziția oficialilor americani, încercând acum prin sacrificarea unui om mărunt în organigrama Executivului să dea satisfacție partenerilor americani.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.