Home Politica Dragnea le spune liberalilor nemulțumiți să plece din PNL și să-și facă fundație la fel ca Băsescu

Dragnea le spune liberalilor nemulțumiți să plece din PNL și să-și facă fundație la fel ca Băsescu

by S. C.

Liderul PSD Liviu Dragnea le sugerează liberalilor nemulțumiți să plece din PNL și să-și facă fundație la fel ca Traian Băsescu.

„Le urăm succes pe Alianța răului. Vor avea un mare succes, un partid de peste 100 de ani vechime va dispărea dacă își duc la capăt contopirea, pentru că fuziunea nu se poate realiza decât prin două modalități, prin contopire sau prin absorbție. Nu vom mai avea această atitudine să stăm să așteptăm. S-ar putea ca din ce în ce mai mulți liberali autentici să încerce să formeze o mișcare, o fundație, pentru că am auzit și eu și mulți colegi foarte multe nemulțumiri ale unor liberali autentici care nu înțeleg de ce trebuie să fuzioneze cu PDL-ul, să facă alianță cu PDL-ul”, a afirmat Liviu Dragnea.

You may also like

3 comments

Tavi 31 mai 2014 - 14:49

E trist ca in Romania sunt atatia oameni care au incredere in astfel de conducatori. Premierul marturiseste ca nu l-a votat pe cel al carui purtator de cuvant era, vicepremierul indeamna public la traseism politic – de fapt e mita politica, asa ca nu putem avea speranta pentru un viitor al Romaniei.

Reply
io mihai viteazu,coleg cu zgornea ! 31 mai 2014 - 17:13

Boierule mis pare mie ca matale aterizasi pin psd taman da la pdl?oi fi si matale frun pui da lele ca stanisoara si frunza(uscata)verde?alo ponta?auzi?vezi ca ai si tu un ghimpen coasta,ca de! sa poarta!la case mari!tradarea e la ea acasa! oare de ce nu ma mai mira nimic la clasa politica(fara clasa !)?

Reply
dANYLA9TIMIS 1 iunie 2014 - 07:10

ACEST CANCER AL GUVERNULUI PONTA NU ARE LINISTE AR DEZGROPA SI MORTI CA SA-I ADUCA IN PSD NUMAI SA NU PIARDA GUVERNAREA CA ALTFEL NU MAI AU CE SA FURE,CA SA-U INBOGATIT CIT 4 GENERATI SI TOT NU LE AJUNGE SPER CA LUMEA SA SE FI LAMURIT DE INTENTILE LOR

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.