Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a fost  audiat la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Acesta ar fi audiat în calitate de martor în dosarul preşedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor.

Govor este un  apropiat al lui Dragnea iar  în campania pentru turul II al prezidenţialelor îi pusese pe lista neagră pe primarii, consilierii, directorii de deconcentrate sau directorii de şcoli care nu trag pentru Ponta.

El a fost reţinut de DNA pentru şantaj în formă agravantă şi folosirea influenţei de şef de partid pentru a obţine foloase necuvenite.

In acelaşi dosar, procurorii DNA l-au pus sub urmărire penală şi pe deputatul PSD Andrei Dolineaschi, fost lider al PSD Botoşani şi vicepreşedinte al PSD. Dolineaschi este acuzat de complicitate la folosirea influenţei sau autorităţii de către un lider de partid, pentru a obţine foloase necuvenite.

Liviu Dragnea a declarat la ieşirea din sediul DNA, că a fost chemat să dea o declaraţie de martor în dosarul vicepreşedintelui CJ Satu Mare, Mircea Govor.

„Am fost chemat să dau o declaraţie de martor în dosarul lui Mircea Govor, lucru pe care l-am şi făcut şi am ieşit. (…) Tot ceea ce am avut de spus am spus în faţa procurorului, ca martor, în această calitate. Nu mai declar nimic în plus”, a spus Liviu Dragnea.

Îmi pare foarte rău, este un coleg de partid şi îmi pare rău de orice coleg de partid care ar ajunge, să zicem, într-o asemenea situaţie. (…) Nu spun alte lucruri”, a afirmat liderul PSD.

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.