Home Opinie Doru Braia, gânduri din Germania: Atunci, s-a prăbuşit Comunismul. Acum trebuie prăbuşit doar un nemernic!

Doru Braia, gânduri din Germania: Atunci, s-a prăbuşit Comunismul. Acum trebuie prăbuşit doar un nemernic!

by Doru Braia
  • Sanctitatea Sa Papa FRANCISC îl primeşte la Vatican pe VOLODIMIR ZELENSKI… Îmi aminteşte de primirea făcută tot acolo a lui Lech Walensa de către Sfântul Papă Ioan Paul al II-lea… Atunci, s-a prăbuşit Comunismul. Acum trebuie prăbuşit doar un nemernic!
  • Mirajul corupției, la corupători cât şi la corupți, este atât de puternic încât până şi oameni pentru care ai fi putut băga mâna în foc ajung până la urmă şifonați rău de această plagă pandemică… A fost trimis în fața judecătorilor până şi şeful Agenției pentru Cercetări Aero-Spațiale !
  • Pentru că istoria se repetă, poate mai trebuie să trecem şi prin asta: Data trecută au venit cum-necum la guvernare şi după doar câteva luni au ajuns prin puşcării sau au fugit în străinătate…
  • Încetați să mai vorbiți de SĂRĂCIE în România, pentru că dovediți că nici nu aveți habar ce este aceea ! Sărăcia adevărată o întâlniți în Bangladesh, în Somalia, în peste jumătate din India, în Pakistan sau în Etiopia etc. La noi s-ar putea vorbi cel mult de nevoiaşi, dar în niciun caz de săraci!
NR. Doru Braia, jurnalist militant pentru Drepturile Omului înainte de 1989, a fost primit în audiență de Papa Ioan Paul al II-lea, Ronald Reagan, Helmut Kohl și Francois Mitterand,  o voce importantă a exilului românesc. În acest moment trăiește în Germania.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.