Când Dan Diaconescu declara cu emfază într-un interviu, ca răspuns la acuzaţiile potrivit cărora a instituţionalizat prostul gust în televiziune, că vrea să otevizeze România, aşa-zişii fini strâmbau din nas cu superioritate.

Între timp, posesorul de Rolls Royce a ajuns domnu’ Dan, a plecat din legendara garsonieră (care era, totuşi, un ditamai apartamentul), şi-a făcut studio tv multifuncţional şi modern, a redescoperit plăcerea şi beneficiile de a face talk show politic, i s-au (re)deschis câteva dosare penale de sertar la DNA de care nu ştia nici dracu-n campaniile electorale, a trecut câteva zile prin arestul cercetărilor penale şi munceşte cu sârg la consolidarea unei construcţii care se intitulează (provizoriu?) Partidul Poporului.

Cum arată astăzi televiziunile care-l huleau (şi continuă s-o facă) pentru prost gust pe învinuitul de şantaj şi constituire de grup criminal organizat? Uitaţi-vă o zi întreagă, eventual schimbând periodic între ele canalele, la programele difuzate. Veţi vedea, dacă sunteţi obiectivi şi analizaţi la rece, un fost mare OTV, fracţionat în beneficiul poporului şi al acţionariatului mogulăresc care-l enervează pe preşedintele-jucător şi care şi-a deschis mustării tv să facă bani, nu educaţie civică suveranilor.

Citiţi continuarea pe www.ciutacu.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.