Vlad Alexandrescu, parlamentar USR, fostul ministru al Culturii, publică pe pagina lui de socilaizarea documentele semnte de ministrul de Finanțe. în care acesta cere instituțiilor statului să se pregătească de recuere pesonalului sau a salariilor.

”Orlando Teodorovici a trimis tuturor instituțiilor publice din țară, inclusiv instituțiilor de cultură și a institutelor de cercetare, o notificare prin care cere, în mod expres, „reducerea numărului de angajați și/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale”, scrie senatorul USR Vlad Alexandrescu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit documentului, Teodorovici spune că banii prevăzuți pentru plata salariilor pentru trimestrul al IV-lea sunt insuficienți.


Solicit prim-ministrului Viorica Dăncilă și ministrului Orlando Teodorovici să anunțe public că nici un cetățean al acestei țări, profesori, cercetători, doctori, pompieri, actori, nu vor avea de suferit de pe urma măsurilor fiscale inconștiente adoptate de această guvernare.

Este responsabilitatea guvernului să găsească soluții adecvate care să soluționeze problemele bugetare pe care tocmai acest guvern le-a cauzat prin măsurile inconștiente adoptate în ultimii doi ani”, spune Vlad Alexandrescu.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.