Home Actualitate DNA: Șeful CJ Prahova, pus sub control judiciar/ El este cercetat pentru luare de mită şi fals în declaraţii/Iulian Dumitrescu ar fi primit peste 16 milioane lei de la un om de afaceri

DNA: Șeful CJ Prahova, pus sub control judiciar/ El este cercetat pentru luare de mită şi fals în declaraţii/Iulian Dumitrescu ar fi primit peste 16 milioane lei de la un om de afaceri

by George Avram

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, este cercetat sub control judiciar pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită şi fals în declaraţii, informează DNA.

Potrivit procurorilor, el ar fi primit de la un om de afaceri peste 16 milioane de lei, prin intermediul unor rude, anchetatorii formulând în cazul său şi acuzaţii de fals în declaraţiile de avere.

„Sumele respective ar fi fost cheltuite preponderent pentru excursii în străinătate și bunuri de lux achiziționate din afara țării, liceu privat, cursuri tenis, chirie într-un complex rezidențial de lux etc.”, spun procurorii.

Sechestru pe conturi

„În cauză procurorii au instituit măsuri asigurătorii asupra conturilor bancare ale celor trei inculpați, asupra unui bun imobil aparținând inculpatului Dumitrescu Iulian și asupra a 19 imobile aparținând celor doi complici”, precizează procurorii DNA.

Aceștia mai menționează că inculpaților li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.