Călin Popescu Tăriceanu, anunțat cu surle și trâmbițe ca fiind un candidat cu șanse mari la alegerile prezidențiale, nu reusește să depășească cifra de 7% în sondaje. Așa susțin surse din cadrul partidului lui Tăriceanu, care relatează că din această cauză tensiunile din PLR sunt din ce în ce mai mari, mai ales că Tăriceanu a spart PNL și a beneficiat de sprijinul nemijlocit al lui Victor Ponta, dar și al PSD, care a cedat postul de președinte al Senatului fostului liberal în detrimental Ecaterinei Andronescu, Cu tot sprijinul, Tăriceanu nu reușește să crească în sondaje, așa încât pot pierde rolul de primadonă în viitoarea alianță post alegeri.

Iată de ce președintele Senatului nu ratează nici un festival, că e al peștelui sau al toameni, cu produse tradionale, evident, așa cum reiese și din comunicatul de mai jos.

„Președintele Senatului României şi preşedinte al Partidului Liberal Reformator, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, candidat la Președinția României, va participa duminică, 12 octombrie 2014, începând cu ora 11.00, la Târgul de produse tradiționale românești, organizat în București, Bulevardul Mărăști, nr. 61, sector 1, lângă Facultatea de Agronomie.

De la ora 12.00, Călin Popescu-Tăriceanu va participa la Festivalul Peștelui, organizat în Parcul Herăstrău pe Aleea Michael Jackson, intrarea de la Arcul de Triumf „.

Foto- adevarul.ro

loading...

2 COMENTARII

  1. exista un singur liberal ca si candidat la prezidentiale… si acela este Tariceanu 🙂 restu pe dreapta sunt niste impostori defapt oamenii lui basescu si cine analizeaza ce s a intamplat dea lungul timpului isi vor da seama singuri despre ce vorbesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.