Fostul președinte al PSD Teleorman, Teodor Nițulescu, a declarat, joi seara, La Realitatea TV,  ca Liviu Dragnea controlează tot județul, iar funcțiile se dau pe aparteneță politică.

Vă reamintim că după prima zi de dezvăluiri, consilierul secretarul de stat din cadrul MAI, Samuel Calotă, acuzat că era intermediarul lui Dragnea, și-a dat demisia din cadrul ministerului. Nițulescu susține că Dragnea își plantează oameni în instituțiile statului.

„Samuel Calotă a fost promovat, în guvernul Boc, vicepresedinte la ANPC. Pe mine m-a surprins aseara dezvaluirea lui Romică Părpălea, nu ma asteptam de la Calota. Am fost cel care l-am promovat la ANPC, o gafa pe care o regret. Cand Spitalul de Psihiatrie de la Poroschia a trecut la Consiliul Județean, ca toate spitalele, Dragnea a schimbat toți directorii, cu excepția Spitalului de Psihiatrie de la Poroschia, unde era Calota.

Casa de Asigurări de la Teleorman a fost mutata, in 2008, într-un imobil pe care Calota l-a cumparat. Acolo s-a mutat Casa de Asigurari de Sanatate, intr-un loc deloc neprietenesc fata de accesul publi și chiria e in jur de 15.000 euro pe luna. Daca ani de zile acesti bani au fost platiti de Casa Nationala de Sanatate….care se duc în buzunarul lui Samuel Calotă.

Plantarea lui la MAI e rodul lui Dragnea si am inteles de ce, pentru ca a fost omul prin care a actionat la adresa altor martori în dosarul „Referendumul”. Ce nu a zis Părpălea e mult mai grav: este cumpărarea tuturor reprezentantilor partidelor, in sectiile de votare, ca sa permita reprezentantilor PSD sa modifice procesele verbale. Vreo 360 de sectii de vot exista (…) În Februarie 2012, Dragnea a incercat sa ma mituiasca cu un post de senator si sa ma intorc la PSD. Era vorba de două infractiuni pe care le-am descoperit si grave.

Privatizarea firmei Teldrum e usor de demonstrat, dar trebuie sa se doreasca si pot sa demonstrez ca a fost o frauda de proportii. S-a privatizat cu activul, la sfârșit de noiembrie, în loc de decembrie și încasarile au fost stabilite pentru decembrie. E vorba de terenurile de incintă, sub semnatura lui Dragnea, care arata ca s-a subtilizat si subevaluat un teren. Toate se pot demonstra, plecand de la documente care exista la Registrul Comertului. Cand Dragnea a făcut trecerea actiunilor la purtator, ca sa nu mai apara el, ultimii raman înregistrați la Registrul Comertului, cei care au detinut actiunile, doi tipi, colegi de-ai lui Dragnea de facultate. Vanzarea actiunilor, facute de Fișcuș spre cei doi e 52.000 de euro. Cum sa vinzi o firma cu 5 milioane de euro profit, pe an, cu 500.000 de euro. De privatizarea Teldrum nicio institutie a statului nu s-a ocupat pana acum”, a spus Teodor Nițulescu.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.