Home Politica Deputat PSD, către Gheorghe Flutur: Începeţi prin a vă căra singur mapa! Nu-l mai chinuiţi pe prefectul Moldovan.

Deputat PSD, către Gheorghe Flutur: Începeţi prin a vă căra singur mapa! Nu-l mai chinuiţi pe prefectul Moldovan.

„Omul e şi compozitor şi a început să fie cântat la evenimente. (Oare cântă şi la nunţi?!)”

by Ioana Popescu
S-a dus pacea între PNL și PSD în județul Suceava. Deputatul PSD Gheorghe Șoldan îl atacă dur pe președintele Consilului Județean Ghoerghe Flutur, lider de seamă în PNL, pe care îl acuză că în loc să se ocupe de problemele județului se ține de cântat și de compus muzică populară. 

 

Cum, tu, un tânăr deputat, îţi permiţi să te iei de dl. Flutur?

Da, am fost întrebat asta. Ce să fac? Să aştept încă vreo 20-30 de ani?Să-l las să-şi bată în continuare joc de judeţ, să „meargă” cu motorul la ralanti, ieşind în faţă doar cu munca altora ori lăudându-se săptămânal în mass-media locală cu proiecte pe care mulţi dintre alegătorii lui nici nu au mai apucat să le vadă realizate?”Nu e bine să te iei de domnul Flutur!” Hai, nu zău.Păi dacă unii se fac că nu văd că ”împăratul” e gol, trebuie să fie cineva care să spună adevărul. Nu de alta, dar omul ăsta chiar crede că e trimisul lui Dumnezeu în Bucovina.Acum trei săptămâni, când judeţul era sub nămeţi, nici urmă de el. Dispăruse şi prefectul.“Domnul Flutur e bolnav, la pat”, au sărit imediat vasalii să-l apere.Și, ghici ce, o săptămână mai târziu, în prima zi de Paşte, pacientul Flutur şi-a revenit miraculos şi bătea toaca şi juca-n opinci la Muzeul Satului, la încă o horă plătită din bani publici. (L-o fi tratat „doctorul” Flutur?!)Și când mai citeşti în presă că la festival s-a cântat “un cântec compus de preşedintele CJ Suceava”, e de-a râsu’-plânsu’.IN-CRE-DI-BIL. Omul e şi compozitor şi a început să fie cântat la evenimente. (Oare cântă şi la nunţi?!)Dragi suceveni, ori li s-a făcut unora dor de Ceauşescu, ori le lipsesc vremurile când scriau cu oi pe dealuri pentru Elena Udrea. Atâta populism ieftin, penibil, nu credeam că mai e posibil în ziua de astăzi.Domnule Flutur, poate de la atâta bătut toaca şi bătucit opincile aţi uitat că sunteţi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava?!Sunt atâtea probleme în judeţ, de la starea drumurilor judeţene la lipsa investitorilor, iar „primul gospodar al judeţului” organizează hore. Domnule Flutur, o să continui să mă iau de dumneavoastră, atâta timp cât tot uitaţi de problemele din judeţ şi veniţi doar cu fumigene de presă!Da, eu, George Șoldan, un tânăr care vrea doar să vă apucaţi de treabă! Măcar acum, în ceasul al 12-lea! Până la anul, când o să vină vremea să puneţi opincile-n cui!
P.S. Începeţi prin a vă căra singur mapa! Nu-l mai chinuiţi pe prefectul Moldovan.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.