Jurnalista Denise Rifai a declarat pentru Dcnews că, prin formatul emisiunii pe care o realizează la Realitatea Tv, „ORA primarului” vrea să testeze competențele administrative ale candidaților care își doresc să fie primari.

„Nu fac această emisiune pentru audiență. Este dorința mea de a testa competențele administrative ale celor care și-au propus să ne fie primari. Am un set de întrebări din zona de administrație publică. Ca primar, trebuie să știi ce trebuie să faci. Sau cum, ajungi primar și apoi afli ce trebuie să faci? Trebuie să înțelegi ce înseamnă bugetul pe care îl vei avea în subordine, trebuie să vezi dacă proiectele tale din programul electoral sunt fezabile. Fiecare primărie, pe lângă buget, are niște datorii, iar ei trebuie să știe aceste cifre pentru a putea vedea concret câți bani le mai rămân pentru investițiile promise în programul lor. Sunt lucruri simple. Eu doar am vrut să vedem clar cât de pregătiți sunt candidații pentru primărie. Eu nu joc politic, ci tehnic. Emisiunea mea are, în general, format economic, dar am dorit să dedic o oră din News Room pentru ‘ORA primarului’ „, a spus Denise Rifai pentru DC News.

„Eu voi continua în această linie cu emisiunea. Voi încerca să obțin răspunsurile de care noi avem nevoie. Trebuie să identificăm exact profilul candidaților care s-au înscris în cursa pentru primării. Trăim momente în care candidații ajung să își facă o campanie electorală pe incompetența lor evidentă”, a mai zis jurnalista.

Integral pe Dcnews.ro

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.