USR ajunge din nou în instanță, într-un proces privind refuzul de comunicare a unor informații de interes public. Mădălina Petrea Popescu i-a dat în judecată pe reprezentanții USR Iași după solicitările de transparență făcute filialei din Iași și rămase fără răspuns. Este de neînțeles de ce USR, partidul care promovează transparența și corectitudinea politică, nu pune ân prcatică aceste principii pe care le susține.

Aceasta i-a adresat o scrisoare deschisă lui Cosette Chichirău, șefa PSD Iași, în august 2019, în care reclama o serie de nereguli din interiorul USR Iași, printre care lipsa de transparență și stilul dictatorial al lui Chichirău.

Potrivit Portalului instanțelor de judecată, un termen în acest proces a fost fixat pe data de 8 decembrie, la Tribunalul Iași.

USR a pierdut deja două procese deschise după ce reprezentanții formațiunii politice au refuzat să comunice date financiare de interes public, solicitate în baza legii 544/2001, privind liberul acces la informațiile de interes public.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.