Vasile Dâncu nu a venit la audierea din comisie, după ce i s-a făcut rău. Dâncu trebuia să fie audiat în Comisia pentru Admistrația Publică.

Cozmin Guşă a declarat  la Realitatea TV că  Dâncu nu s-a putut prezenta la audieri din cauza unei probleme de sănătate.

„Nu ştiu ceva legat de amânarea audierilor. Ştiu ceva legat de starea de sănătate a lui Vasile Dâncu. E un prieten vechi de al meu, poate cel mai vechi prieten din lumea politică, pe vremuri, în ’91/92′ pe vremea când ne-am cunoscut era un tânăr asistent la Cluj şi eu un tânăr student. Din fericire, nu este nimic grav în ceea ce priveşte starea de sănătate. Am vorbit cu apropiaţii lui care îş însoţeau la spital, chiar el deja şi-a revenit. Are o stare de slăbiciune apărută subit, pe un fond de oboseală, probabil, şi un lucru pe care i l-am reproşat şi eu, trebuie să mărturisec, – o cură de slăbire prelungită de mai multe săptămâni. Cei care l-au văzut pe Vasile Dâncu în ultima perioadă şi-au dat seama că este mai slab cu 20 de kilograme decât în urmă cu două luni. Şi toate aceste lucruri, probabil că au dus la o hipocalcemie, care i-a generat o stare de rău şi a fost nevoie de intervenţia medicului şi apoi sigur transportul pentru perfuzare la spital. Nu cred că va avea probleme să se prezinte mâine dimineaţă la audieri, probabil că în câteva zeci de minute va pleca de spital. Oricum, va fi apt să vorbească, a spus Gușă

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.