Viorica Dăncilă a avut o reacție de clasa a doua la invitația președintelui Iohannis de a merge la consultări politicie la Palatul Cotroceni. Ea i-a transmis public președintelui că va merge de îndată la Cotroceni, făcând referire la o expresie a acestuia atunci când a vorbit despre acceptarea propunerilor venite de la Dăncilă.

„Vedem o luptă acerbă pe mai multe fronturi pe care au pornit-o unii români cu țara și poporul lor. Spre deosebire de Iohannis și Barna, eu nu m-am dus în SUA să fac poze sau să lansez cărți m-am dus în vizită de lucru. Eu nu m-am dus în SUA pentru poze și șepci. Asta e diferența între mine și domnii prezidențiabili: interesul țării!
Am văzut din partea președintelui și a partidelor de Opoziție o campanie de denigrare de o agresivitate fără margini și o lipsă totală de rațiune. Comisia JURI se află la originea unui conflict între legislația României și cea europeană. Conform legislației naționale, Rovana Plumb nu se află în conflict de interese.  În legislația europeană nu există acest cadru. Nu există un conflict dovedit, un motiv solid pentru această respingere.

Facem o nouă propunere de comisar european. Cât despre invitația de consultări, voi veni de îndată. Același „ de îndată” cu care președintele a decis să numească miniștrii interimari după decizia CCR”, a declarat Viorica Dăncilă.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.