Home Actualitate Dan Șova, adus cu mandat la DNA. A fost audiat o oră la sediul DNA. Este suspect în dosarul şefului EXIMBANK

Dan Șova, adus cu mandat la DNA. A fost audiat o oră la sediul DNA. Este suspect în dosarul şefului EXIMBANK

by S. C.
Dan Șova a fost adus cu mandat la DNA.Este vorba despre un dosar nou, dosar cu fapte de corupție și  a fost adus pentru a-i fi aduse la cunoștință acuzațiile.

La ieșirea din  sediul DNA, Dan Şova nu a dorit să facă declaraţii în legătură cu prezenţa sa la Parchet şi în ce dosar este audiat.

Șova a ieșit de la DNA duopă aproximativ o oră de audiere

Traian Halalai, fost preşedinte EximBank, s-a prezentat, joi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Cel mai bine plătit bugetar din România a fost audiat timp de o oră ca martor într-un dosar de corupție. Numele lui a fost vehiculat în mai multe scandaluri, iar în declaraţia de avere este completat aproape tot: are case, terenuri, maşini, bijuterii.

Dan Șova  a fost pus de DNA  sub control judiciar, pentru complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru altul, fals în înscrisuri sub semnatură privată, evaziune fiscală în formă continuată, spălare de bani.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.