O fetiţă de opt ani din Botoşani a fost violată cu acordul propriei mame. În schimb, femeia a primit mâncare de la bărbatul care i-a abuzat fiica, scrie Româniatv.net.

O femeie din Botoşani este bănuită că a acceptat ca fiica sa de doar 8 ani să fie violată de un vecin de 59 de ani. Bărbatul a abuzat sexual de minoră de mai multe ori în timpul unui an de zile.

Potrivit procurorilor care se ocupă de caz, femeia o trimitea pe fetiţa de 8 ani la bărbat, de fiecare dată când avea nevoie de alimente, pentru a-i hrăni pe ceilalţi patru copii, cu vârste cuprinse între şase luni şi 15 ani, pe care ea ii creştea singură.

Joi dimineaţă, mama a fost dusă în arestul poliţiei, alături de o vecină care ar fi ştiut totul, dar nu a anunţat autorităţile. Cele două vor ajunge în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Mama riscă să ajungă după gratii şi să fie decăzută din drepturile părinteşti.

Fetiţa şi fraţii ei au fost preluaţi de Direcţia pentru Protecţia Copilului.

Bărbatul a fost arestat pentru viol în forma agravantă.

loading...

1 COMENTARIU

  1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.